Karlstadtjej som pluggar på Santa Monica College i Los Angeles, USA.




söndag 8 augusti 2010

Fyra gamla kompisar påväg mot äventyr (sjung)

Här kommer ett sammanfattande och efterlängtat (?!) inlägg på våra första dagar i Amerikatt.
Efter att Sara lokaliserat sig till flygplatsen och kört på diverse flerfiliga (läs: 12-filiga) vägar dök tre galanta damer (läs: bönner) upp på flygplatsen. Efter att ha insett att bagaget inte fanns med oss och på perfekt svengelska förklarat det checkade vi in på hotellet. För övrigt ett väldigt fint hotell.
Lite jetleggade vaknade vi redan 07.00 nästa morgon och tog oss an Washington D.C med öppna armar. Frukosten intogs på Starbucks där Saras favorit frappe blev en riktig succé. Vi gav oss ut på washingtons gator i jakt på äventyr, med hjälp av en hedelig sightsingbuss tog vi oss enkelt runt och såg allt från Vita Huset till en svart barack. Vi hann även med en tur till Air & Space museum innan vi inte kunde hålla oss från shoppingen längre. (Lugn mamma och pappa, Sara shoppade inte mest, faktiskt ingenting)

Dag 2 innehöll lite mer sigthsing, shopping, sightsing, slingor, shopping och god mat. Lägger upp lite bilder som får tala för sig själva.

Dag 3: Färden gick nu vidare mot Virginia beach och vi lämnade the big capital of America efter oss tillsammans med många andra. Köerna ringlade långa men tillslut var vi på ett outlet mall i Williamsburg. Japp, ännu mer shopping väntade (Sara köpte inget idag heller, är hon sjuk?!) innan vi intog Virginia Beach. Här väntar lite BIG TIME tanning innan vi åker mot Saras familj på tisdag. Återkommer med fler rapporter...



















2 kommentarer:

Sandgren sa...

Oojojoj ni verkar ju ha det toppen! Vilken shoppingdröm. Det är annat än Bergvik det. Själv ska jag ner till Nordstan o se om jag hittar nåt kul. Idag regnar det ju inte ens (jag antar att ni hör den lite småbittra tonen). Jag hade såå gärna velat höra den perfekta svengelskan! Fortsätt njuuut av semestern. :D

Annica sa...

Hej
Ni fyra bonnonger verkar ha jättekul.Kram till Er alla/annica