Karlstadtjej som pluggar på Santa Monica College i Los Angeles, USA.




söndag 7 mars 2010

jättekul helg med Polaris och en dag i det svenskas tecken

har haft en riktigt kul helg :) här kommer en sammanfattning:

Fredag: Hände inte så mycket, jobbade hela kvällen för beth och david ville gå ut och käka. Men hade en helt ok rolig kväll med tjejerna, kollade på Disney channel och käkade glass.

Lördag: Åkte och hämtade upp Pauline för att åka till Polaris Mall, kändes ännu större än Easton men ligger 25 min bort så är ju lite längre. Vi lyckades iaf hitta dit utan problem även fast det bara är andra gången jag körde på motorväg här, jag använde heller inte GPS så det var bra gjort :) Vi hade det verkligen jättekul, även fast vi är från helt olika länder och bakgrund så är vi så himla lika. Gick runt tills vi blev trötta eller snarare övertrötta :P, hittade dock inte så mycket (bara 2 par solglasögon) sen skulle vi bestämma var vi skulle käka middag, först kollade vi runt vid polaris men det var för mkt folk överallt, sen bestämde vi oss för att åka tillbaka till Main street i bexley, men där hittade vi heller inget som föll oss i smaken, så allt slutade med att vi begav oss till easton för att äta på max and ermas. Himla gott :)






Söndag: På dagens schema stod en dag i Sveriges tecken kan man säga :) Målet var IKEA och HM i Cincinnati. Det var Frida och Anette som kom och hämtade upp mig, sen åkte vi till Upper Arlington för att hämta upp Kristina. Det tog ca 2 timmar att åka dit och på vägen lyssnade vi på Anettes skiva, och håll i er nu Finsk heavy metal tror jag det var, herre gud är det enda jag kan säga :) men kul hade vi. Efter att ha virrat runt ett tag och letet efter IKEA så ser kristina tillslut skylten så det blev att följa den till vårt mål. Gick och käkade köttbullar det första vi gjorde, himla gott och vi konstaterade att vi känner oss som hemma på IKEA, med alla svenska saker, provsatt tex soffan KARLSTAD, det ni :P Handlade dock ingenting inne i själva varuhuset men däremot på food shop utanför, svenskt godis- marabou, kexchoklad. Efter ikea bar det av till ett annat köpcenter där det skulle finnas ett HM, och visst fanns det det, köpte lite bra att ha saker, leggins mm. Kan sammanfatta dagen som jättekul :D himla kul utflykt, ibland känns inte Sverige så långt borta...

Inga kommentarer: