Karlstadtjej som pluggar på Santa Monica College i Los Angeles, USA.




tisdag 30 mars 2010

Imorgon smäller det

Här kommer en liten uppdate om vad som hänt sen sist. Förra veckan var nog en av de jobbigaste hittills, ibland känns allt bara tungt, hoppas att det berodde på springbreak. I lördags var det au pair möte, vi spelade bowling, det var faktiskt roligare än vad jag trodde. Efter mötet åkte vi hem till en av claudias kompisar som bor i new albany, och herregud vilken familj, trillingar på 5 år och en på 3, dessutom två vuxna barn som bodde hemma. Himla trevliga var de, mamman bjöd oss alla 5 på middag också, som om det inte redan var nog med folk :P Söndag blev en riktig slappisdag, claudia kom och hämtade upp mig för vi skulle provträna gratis på ett stort gym, vi fick en instruktör som visade oss runt i hela byggnaden och som sen hade intervju med oss, frågade vad vi ville ha ut av vår träning och massa sånna saker, han satt och disskuterade medlemspriset med oss en halvtimme, helt i onödan, vi ville ju bara testa gratis :)
Söndag kväll blev det att åka upp till easton, skulle träffa anette för en fika, blev en glass från greeaters istället:) vi hade det himla trevligt, ibland är det så skönt att kunna prata av sig om allt jobbigt. Nu har min favoritgranne pauline kommit hem från Mexico också så första dagen hon var hemma blev det hela två besök till starbucks, himla kul att ha henne tillbaka i bexley igen. Känns som att alla har varit iväg och rest under spring break, är så avundsjuk på frida också som har hunnit se så många häftiga platser under deras roadtripp.

Denna veckan har börjat jättebra :) och bättre kommer det bli för imorgon kommer min familj :D skall hämta dem på flygplatsen vid halv 8 tiden imorgon kväll och sen skall jag köra dem till Hilton Easton där de skall bo.

Inga kommentarer: