Karlstadtjej som pluggar på Santa Monica College i Los Angeles, USA.




måndag 31 oktober 2011

Halloween weekend

Här kommer mer info om helgen som var:

Torsdag: Började dagen med mitt speech, äntligen över, nu är det bara 2 speech kvar tror jag :) sen hade vi business och business innan vi promenerade hem. Helg, sen åkte vi för att handla lite. Sen skämde jag bort Sofie genom att laga potatis gratäng och steak. Sen gick vi över till grannarna för lite spelkväll :) Sen blev vi kvar och pratade med några andra grannar innan vi gick hem. Det är en salig blandning av folk som bor här. :)

Fredag: Först skypade jag med mamma och pappa, sen gjorde vi oss iordning för att åka ner till third street för att kolla på grejer till Halloween. Sen kom Linnea och Peter tillbaka till oss efter att ha varit på hotell ett par dagar sen la vi oss i solen en sväng :) sköönt, faktiskt ett tag sen vi solade nu! Sen gjorde vi oss iordning för att åka till vännerna på 15 th street, där blev det mysmiddag och förfest och spel innan vi drog ner till Main Street till klubben 31 ten för att dansa natten lång, eller ja iaf innan vi drog vidare till en annan fest på plaza, där stannade vi nån timme innan vi åkte hem, jättekul kväll :) Så himla mkt roliga människor här:)

Lördag: Vi drog för att käka frozen yogurt innan vi handlade lite mat, sen blev det att skynda sig till party city, vi blev bjudna till våra trevliga grannar Elin och Matilda och vi ville ha andra outfits. Snälla soffan stannade hemma och lagade mat medans vi drog för att fixa masker, kände inte för att klä ut oss så mkt den kvällen, vi skulel ju inte ens hitta på nått speciellt, trodde vi... En förfest hos Elin och Matilda blev snabbt ett mansion party i Bel Air. Deras granne kom och bjöd oss på fest i Bel Air och vi tänkte why not! Galet kul hade vi där iaf, så himla amerikanskt, bara så underbart kul! Vilka männsikor det finns haha. Vi kom hem vid typ halv 4 på morgonen och somnade vid typ halv 7 på morgonen, åååååå vad kul kväll! Vi som inte ens tänkte gå ut och så slutade det så här.

Söndag: Sovmorgon blev början på denna dag. Sen gjorde vi oss iordning för att åka till the Grove, där blev det shopping och middag på cheescake factory. Sen åkte vi hem och käkade cheescakes till ett tv program på datorn. A great ending on an amazing weekend :) Bilden är på Sofie, Linnea och Peter på the Grove.

Inga kommentarer: